Πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση του μπάνιου σας, υπάρχει μία σειρά από πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψη σας, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μπάνιο το οποίο θα σας εξυπηρετεί εργονομικά & θα ταιριάζει στην αισθητική σας.

Καλό θα ήταν πριν προβείτε στην οποιαδήποτε ανακαίνιση, να σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους, τόσο τους οικονομικούς, όσο & τους πρακτικούς παράγοντες για να έχετε ένα σωστό ξεκίνημα.

Στην ανακαίνιση του μπάνιου σας θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβετε την αλλαγή όλων των υδραυλικών εγκαταστάσεων (σωληνώσεις) & σε καμία περίπτωση να μην αφήσετε παλιούς σωλήνες. Αυτό πρέπει να συμβεί γιατί τα παλιά δίκτυα & οι σωληνώσεις θα χρειαστούν σε σύντομο χρόνο επισκευή .

Το μέγεθος του μπάνιου είναι αρκετά σημαντικό, κυρίως στην περίπτωση όπου ο χώρος είναι περιορισμένος. Σε ένα μικρό μπάνιο θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε το χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να εξασφαλίσετε όσο το δυνατόν καλύτερη διαρρύθμιση με περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους.

Έπιπλα μπάνιου είναι το πιο ενδιαφέρον σημείο στο μπάνιο ,καθώς όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω του.

Υπάρχουν πολλά σχέδια και τύποι επίπλων μπάνιου που θα πρέπει να επιλέξετε ,ανάλογα με το ύφος και το στυλ που θέλετε να έχει το μπάνιο σας.

Ας δούμε μαζί μερικά από αυτά…

Στο έπιπλο μπάνιου  (που πρόσφατα τοποθετήσαμε στον εκθεσιακό μας χώρο ) έχουμε κατασκευάσει :

ξύλο κόντρα πλακέ θαλάσσης 22 mm πρεσαρισμένο καπλαμά δρυός σε φυσική απόχρωση σατινέ υφής .Τοποθετήσαμε ένα μεγάλο συρτάρι της εταιρίας blum legra box .

Στο πάνω μέρος δημιουργήθηκε gola από το ίδιο υλικό .

Πάνω από το έπιπλο μας τοποθετήθηκε ένας μεγάλος νιπτήρας από corian σε λευκή απόχρωση πάχους 20 cm , η μπαταρία είναι σε μαύρη ματ απόχρωση.

Ο καθρέπτης είναι ειδική κατασκευή σε μισοφέγγαρο σχήμα, στο πίσω μέρος μπήκε led φωτισμός .

Στο πλαΐνό μέρος δημιουργήσαμε μια ραφιέρα από το ίδιο υλικό και επίσης βάλαμε led φωτισμό κατά μήκος των ραφιών.

Λάκα λευκή σατινέ με χούφτα ,ειδική κατασκευή .πάγκος corian σε λευκή απόχρωση ,ένα total white έπιπλο μπάνιου 

Δρυς κόντρα πλακέ θαλάσσης ,με push pull system

Μαύρη super gloss λάκα με πάγκο και επικαθήμενο νιπτήρα από λευκή πορσελάνη

Λευκή λάκα σατινέ, με σκαμμένη χούφτα ,πάγκος από τσιμεντοκονία σε γκρι χρώμα και επικαθήμενο νιπτήρα