Η Korakitis ξέρει πώς να κάνει την κουζίνα σου ξεχωριστή

Ειδικές κατασκευές από ξύλο, με premium υλικά και τολμηρό σχεδιασμό που κάνουν κάθε χώρο να ξεχωρίζει.

 

Είτε πρόκειται για την ανακαίνιση της κουζίνας είτε για την κατασκευή μιας νέας οικοδομής, οι ειδικοί της εταιρείας Korakitis αναλαμβάνουν οι ίδιοι ή σε συνεργασία με γνωστά αρχιτεκτονικά γραφεία και interior designers, να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν όλα όσα επιθυμείς και εντυπωσιάζουν με κάθε τους δημιουργία.

Με premium υλικά αλλά και με το βλέμμα στραμμένο προς κάθε νέα τάση, η ομάδα της εταιρίας που από το 1973 γράφει τη δική της ιστορία στα νότια προάστια, θα σου προτείνει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σου αλλά και στον τρόπο ζωής σου.

  • Οι ειδικές κατασκευές από ξύλο είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο για την Korakitis Woodworks, που έχει να επιδείξει αμέτρητα έργα στα οποία η δημιουργικότητα και η τεχνογνωσία συνδυάζονται για να χαρίσουν το τέλειο αποτέλεσμα.
  • Δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρία συνεχώς αναπτύσσεται μέσα από σημαντικές συνεργασίες. Εδώ και δύο χρόνια συνεργάζεται με τη EGP Constructions που κατασκευάζει σχεδόν ολόκληρη την περιοχή του Παπάγου. Ειδικές κατασκευές από ξύλο, ντουλάπες, κουζίνες,
  • έπιπλα μπάνιου και ξύλινες επενδύσεις είναι κάποιες από τις δημιουργίες που υπογράφει η ομάδα της Korakitis Woodworks.
  • Ένα όνομα που συνδέεται πλέον με την υψηλή ποιότητα και αισθητική σε κάθε ανακαίνιση οικίας -μπάνιου ή κουζίνας-, στη δημιουργία ειδικών κατασκευών και στη συνολική μελέτη και δημιουργία κατασκευών που αναβαθμίζουν κάθε χώρο.

Τα έπιπλα κουζίνας που θα βρεις εδώ είναι ακριβώς αυτό που έχεις ονειρευτεί και μάλιστα στην πιο ποιοτική εκδοχή του. Οι συνεργάτες της Korakitis Woodworks θα σου προτείνουν ό,τι καλύτερο ώστε αυτό το δωμάτιο του σπιτιού να γίνει το αγαπημένο σημείο αναφοράς όλων.