Η εταιρεία Korakitis μεταμορφώνει τα νότια με ειδικές κατασκευές από ξύλο

Η ομάδα της εταιρείας Korakitis μας εντυπωσιάζει με τις ξύλινες δημιουργίες της, που αλλάζουν κάθε χώρο.

Αν δεν ξέρεις το όνομα Κορακίτης, ξέρεις σίγουρα τη δουλειά αυτής της εταιρείας που δημιουργεί με ξύλο ειδικές κατασκευές που εντυπωσιάζουν. Με εμπειρία 50 ετών, η ομάδα που συνεχίζει την παράδοση του ιδρυτή Γιώργου Κορακίτη έχει να παρουσιάσει κάποια από τα πιο σημαντικά έργα των νοτίων προαστίων, όπως το KLab στη Βούλα -εκεί μπορείς να χαζέψεις στην κυριολεξία μια σειρά από δημιουργίες: τις ειδικές ντουλάπες, τις βιβλιοθήκες του υπόγειου χώρου και φυσικά όλα τα έπιπλα μπάνιου και κουζίνας-, το κτήριο Voula Views αλλά και την κατασκευή Στασινόπουλου που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η Korakitis βάζει την υπογραφή της σε ειδικές κατασκευές από ξύλο -από εκείνες που βλέπεις σε φωτογραφίες περιοδικών και νομίζεις ότι δεν γίνονται. Η τεχνογνωσία και η συνεχής ενημέρωση των ανθρώπων της εταιρείας οδηγούν σε μια συνεχή εξέλιξη ώστε να δημιουργούν πάντα κάτι καινούργιο. Ακόμα και τα πιο basic έπιπλα ενός χώρου, όπως το μπάνιο ή η κουζίνα αποκτούν μια άλλη διάσταση χάρη στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της Korakitis.

Μέσα από σταθερές συνεργασίες με σημαντικούς αρχιτέκτονες, μηχανικούς ή σχεδιαστές εσωτερικών χώρων, όπως η interior designer Βιβή Διαμαντίδου η ομάδα της εταιρίας μεταμορφώνει κάθε χώρο με τις ειδικές ξύλινες κατασκευές υψηλής αισθητικής.

Φυσικά η ποιότητα των πρώτων υλών παίζει καθοριστικό ρόλο και συνδυάζεται με τον επαγγελματισμό και την αμεσότητα των ανθρώπων της Korakitis. Γιατί όταν πρόκειται για τη δημιουργία ή την ανακαίνιση του χώρου σου εκείνο που κάνει τη διαδικασία πραγματικά απολαυστική, είναι το αίσθημα εμπιστοσύνης και η ασφάλεια ότι βρήκες τον συνεργάτη που μπορεί να φτιάξει από ξύλο ό, τι ονειρεύεσαι.