Μήπως έφτασε η στιγμή να κάνετε ανακαίνιση στη κουζίνα σας; Αν ναι η εταιρία Korakitis ,έχει κάποιες ιδέες να σας προτείνει σας παρουσιάζουμε τις πιο πρακτικές,όσο αφορά στους μηχανισμούς που είναι κατάλληλοι για το δικό σας τύπο κουζίνας.

 

1.Μηχανισμός ανύψωσης άνω πόρτας της εταιρίας  blum.

Ο συγκεκριμένος μηχανισμός  έχει πολλά πλεονεκτήματα, καθώς μας προσφέρει λειτουργικότητα και εξοικονόμηση χώρου.Εξαιρετικά ανθεκτικός και μέγιστης αντοχής.Επίσης χρησιμοποιείται και για έπιπλα πολλών ειδών και διάφορες ειδικές κατασκευές από ξύλο.

2.Συρόμενες τροφοθήκες της εταιρίας blum.

Τα συρόμενα βαγονέτα στα ντουλάπια της τροφοθήκης, είναι το πιο κατάλληλο αξεσουάρ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.Διακριτικό προφίλ πάχους 12,8 mm ,εξαιρετικά ελαφριά συγχρονισμένη κίνηση.,ατσάλινα και ανοξείδωτα πλαϊνά συρταριού.Επίσης μπορεί να τοποθετηθεί και διάφανο κρύσταλλο στο μπροστινό μέρος του συρταριού για να έχουμε ορατότητα και να βλέπουμε ανάλογα τη τοποθέτηση του προϊόντος που έχουμε βάλει.

3. Συρόμενη πιατοθήκη .

Τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά οι πελάτες μας τοποθετούν τη συρόμενη πιατοθήκη στα βαγονέτα τους.Η ευρυχωρία και η τάξη είναι οι σημαντικότεροι λόγοι για την επιλογή της.

4.Μπαχαροθήκες .

Η συρόμενη μπαχαροθήκη , είναι λειτουργική και από τις πιο έξυπνες ιδέες που έχουν βγει στο εμπόριο ,καθώς σε ένα τόσο μικρό ντουλάπι και θεωρητικά άχρηστο ,με το συγκεκριμένο μηχανισμό όλα μπαίνουν σε μια τάξη.

5.Μηχανισμός magic corner.

Στα ”τυφλά” ντουλάπια της κουζίνας που δημιουργείτε ”αναγκαστικά” για να γυρίσει το υπόλοιπο μέρος των ντουλαπιών έρχεται το magic corner για να μας βοηθήσει στο να εκμεταλλευτούμε ιδανικά εξ ολοκλήρου το χώρο μας.