Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η εταιρεία Korakitis ξεκίνησε να λειτουργεί το 1973 με ιδρυτή τον Γιώργο Κορακίτη πτυχιούχο Τεχνικής Σχολής Επιπλοποιών Διπλάριο και περάτωσε τις σπουδές του με επιτυχία με βραβείο αριστούχου.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας ήταν και είναι : ειδικές κατασκευές από ξύλο .

Πιο συγκεκριμένα: ανακαίνιση εσωτερικών χώρων , έπιπλα κουζίνας , ξύλινες ντουλάπες-κατασκευή , πόρτες εσωτερικές , πόρτες ασφαλείας , έπιπλα μπάνιου .

Με την πάροδο του χρόνου εισήλθαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογενείας και έτσι ανανεώθηκε το ανθρώπινο δυναμικό με νέες ιδέες, απόψεις και φιλοδοξίες.

Ο Μανώλης  Κορακίτης  πτυχιούχος σχεδιαστής εσωτερικών χώρων μαζί με το Μάρκο Κορακίτη ανέλαβαν την επιχείρηση για να βελτιώσουν, να εκσυγχρονίσουν  και να σας παρουσιάσουν τα νέα προϊόντα μας βασισμένα στις τελευταίες εξελίξεις που απαιτούνται.

Η εταιρία μας είναι ανάμεσα στις καλύτερες εταιρίες της Αττικής με προϊόντα Α΄ποιότητας.

Γιατί αυτό που έχει σημασία για μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη με οικονομικές και ποιοτικές λύσεις.

Σε ένα χώρο όπου μπορούμε να κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα!

Πρόσφατα Έργα

Με βάση τη λειτουργικότητα, τη βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου και την οικονομία, η λεπτομέρεια ορίζει το υψηλό τελικό αποτέλεσμα της κατασκευής. Κάθε γραμμή του αρχιτεκτονικού σχεδίου, αφού πρώτα αξιολογηθεί ως προς τη δυνατότητα υλοποίησης της, οδηγεί σε μια σειρά από πρωτότυπες κατασκευαστικές λεπτομέρειες που επιλύονται με απόλυτη ακρίβεια.

Διαμέρισμα Γλυφάδα2024-01-11T12:05:54+03:00
Διαμέρισμα Αμπελόκηποι Αθήνα2024-01-11T12:05:54+03:00
, Υπηρεσίες
Συγκρότημα Κατοικιών Βούλα2024-01-11T12:05:55+03:00
, Υπηρεσίες